De 2024 Hydra-Glide Revival

De nieuwste release in de Icons Collection*, de 2024 Hydra-Glide Revival, is een moderne recreatie van een custom FLH uit 1956.

Na zijn bijdrage aan de geallieerde overwinning in Tweede Wereldoorlog ging Harley-Davidson de jaren 1950 in met de 74-cubic-inch Panhead-aandrijflijn, de Hydra-Glide telescopische voorkant en verfrissende kleurenschema's die nieuwe energie brachten bij de enige overlevende Amerikaanse motorbouwer. Een van de meest geliefde modellen was de FLH uit 1956, die een rode basiskleur had met een witte streep, bekend als het "slash" two-tone kleurenschema. Nu, 75 jaar na de introductie van de Hydra-Glide-voorkant in 1949, blaast Harley-Davidson dit icoon van het Panhead-tijdperk nieuw leven in met een gelimiteerde serieproductie.

Vanaf € 34.495

*De Icons Collection is een buitengewone serie motorfietsen geïnspireerd op enkele van onze meest herkenbare en gewilde modellen. Elke Icons motorfiets combineert onze kenmerkende kleuren, ontwerpen en onderdelen met de nieuwste technologie. Deze motorfietsen zijn in beperkte oplage genummerd en worden slechts eenmaal geproduceerd.