Onze geschiedenis

Onze geschiedenis


In 1988 opende Marc Tandt zijn motorzaak in Gullegem. Er werden verschillende motomerken verkocht, waaronder Harley-Davidson. De zaak groeide uit tot een hechte familiezaak en extra personeel werd in dienst genomen.

Na twintig jaar succesvol motodealer te zijn, namen Marc Tandt en echtgenote Jenny in 2008 een stap terug. Andere merken maakten plaats voor een uitgebreider gamma  Harley-Davidson- en Buell motorfietsen.

De overname was het ideale moment om de droom van de nieuwe zaakvoerder Roger Mahieu waar te maken: zijn passie voor Harley-Davidson. Zoon Wesley en echtgenote Rebecca namen de algemene leiding over met grote ambitie en gedrevenheid. Al snel bleek de vestiging in Gullegem te klein en plannen voor een nieuw Harley-Davidson complex waren in de maak.

Onder grote persbelangstelling werd de nieuwe Dealership in december 2008 geopend in Roeselare. Het voltallige Harley Benelux team en tal van genodigden zagen hoe het gebouw officieel werd ingehuldigd door burgemeester Luc Martens.

Groot, Amerikaanse stijl, klassevol, alles wat er van een Harley Dealership verwacht wordt. Een nieuwe ontmoetingsplaats, een nieuwe start.