In 1988 opende Marc Tandt zijn motorzaak in Gullegem. Er werden verschillende motomerken verkocht, waaronder Harley-Davidson. De zaak groeide uit tot een hechte familiezaak en extra personeel werd in dienst genomen. Na twintig jaar succesvol motodealer te zijn, namen Marc Tandt en zijn echtgenote Jenny een stap terug.

Met een onwrikbare toewijding aan het behouden van de rijke erfenis van de Harley-Davidson, hebben Wesley en Rebecca in 2008 de fakkel overgenomen en de traditie voortgezet. Ze besloten niet alleen om de winkel voort te zetten, maar ook om samen met het bestaande team naar roeselare te verhuizen. Deze hechte groep van toegewijde individuen bleef bij elkaar en bracht hun expertise en liefde voor Harley-Davidson naar deze nieuwe locatie. 

Sindsdien hebben ze de ronkende motoren, de geur van vrijheid en het broederlijke gevoel van de open weg naar hun klanten gebracht. Hun toewijding aan het merk, hun liefde voor de iconische motoren en hun onwankelbare geloof in de Harley-Davidson levensstijl hebben deze winkel tot veel meer dan een plek van handel gemaakt; het is een waar thuis geworden voor motorliefhebbers.