Als Harley-Davidson dealer werken wij nauw samen met Alphacredit, de nummer 1 verstrekker van consumentenkredieten in België. Vanwege hun gunstige voorwaarden en op maat gemaakte diensten doen ook meer en meer Harley eigenaren een beroep op Alpha Credit. Wij maken onmiddellijk een simulatie en nemen daarna alle administratieve taken op ons. De kredietaanvraag wordt doorgaans al binnen 1 dag goedgekeurd. Zo kunt u zonder zorgen onmiddellijk aan uw Harley avontuur beginnen.

U heeft de keuze uit 2 formules

Een HARLEY | LOAN™* is een klassieke financiering zonder laatst verhoogde maandaflossing, waardoor de motor aan het einde van de looptijd geheel is afbetaald. Je hebt een hogere maandaflossing dan bij HARLEY | OWN™*, maar je bent aan het einde van de looptijd volledig eigenaar! Looptijden mogelijk van 12 tot 60 maanden, een voorschot mag en je kunt tot 10% meer lenen dan de waarde van de motorfiets.

Een HARLEY | OWN™* is een ballonfinanciering, waardoor je gedurende de looptijd een lagere maandaflossing hebt. Aan het eind van de looptijd kun je ervoor kiezen de laatst verhoogde maandaflossing te betalen of je motor in te ruilen en een nieuwe Harley-Davidson te kiezen. Looptijden mogelijk van 24 tot 60 maanden en een aanbetaling mag.

Bij het aangaan van uw krediet, is het belangrijk om uw identiteitskaart en een bewijs van inkomsten (loonfiche) mee te brengen naar onze winkel.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de kredietgever.
HARLEY | LOAN™, HARLEY | OWN™ zijn financiële producten ontwikkeld door Alpha Credit n.v.
HARLEY | CREDIT PROTECTION™ is een collectief verzekeringscontract (nr 57) onderschreven door Alpha Credit n.v. bij CARDIF LEVEN n.v.
Alpha Credit n.v. werd erkend als verzekeringstussenpersoon onder het nummer CBFA 022051 A.

* Harley-Davidson Finance is de commerciële benaming van Alpha Credit n.v., Kredietgever, Ravensteinstraat 60/15 - 1000 Brussel, RPR : BE 0445.781.316. Verkoop & Lening op afbetaling.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.