WINTERONDERHOUD

Om ervoor te zorgen dat je het voorjaar onbezorgd weer in gang rijdt, is een grondig winternazicht geen overbodige luxe. Zo’n onderhoud, uitgevoerd door een erkende Harley-Davidsondealer, is namelijk noodzakelijk voor het behoud van je garantie.

Alsof dat nog geen reden genoeg is, halen wij je motor binnen een straal van 50 kilometer bij je thuis op en brengen die na het uitvoeren van de werkzaamheden terug. Inschrijven kan vanaf november tot en met februari.

Wat je dat kost, zo’n winteronderhoud?

  • Sportster/Street- vanaf 320Euro*
  • Dyna- vanaf 355Euro*
  • V-Rod- vanaf 385Euro*
  • Softail ouder dan 2018- vanaf 355Euro*
  • Touring ouder dan 2016- vanaf 355Euro* 
  • Softail jonger dan 2018- vanaf 390Euro*
  • Touring jonger dan 2016- vanaf 390Euro*
  • Adventure touring en Sportster S- vanaf 355Euro*

Wens je een grondige poetsbeurt? Dat kan. 

  • Sportster/Street/Adventure Touring- vanaf 180Euro
  • V-Rod/Dyna/Softail/Touring- vanaf 280Euro

Tips and tricks om je motor thuis te stallen

Koude temperaturen houden veel motorrijders thuis, de bike in de garage. Een druppellader zorgt ervoor dat de batterij van je bike laadt en ontlaadt wanneer dat nodig is.

Vierkante banden, of een platgedrukt vlak door te lang onaangeroerd stil te staan. Neem het van ons aan, zoiets voel je wanneer je rijdt. Je kunt dit voorkomen door je motor voor en achter op blokjes te zetten zodat beide banden van de grond loskomen. Is dat niet mogelijk? Zet je banden onder voldoende spanning zodat ze niet “inzakken”. En als het kan, verrijd je motor regelmatig om niet constant hetzelfde stuk loopvlak te belasten. Met andere woorden, ga eens met je motor op wandel door de garage.

De wintermaanden zijn perfect om je af te zonderen bij je bike. Een beetje qualitytime voor jou en je bike. Met de juiste Harley-Davidson poetsproducten houd je motorblok, carrosserie, wielen, velgen in topconditie en beschermd tegen corrosie.

Sta jij graag in je bloterik in de kou. Je bike ook niet. Jij ligt in de zetel met een fleeceke, leg een motorfietshoes over je machine heen. Beschermd tegen vuil en stof en toch een stuk warmer. Niet iedereen kan zijn motorfiets parkeren naast de verwarmingsketel.

In de tijd waarin “doe ze nog eens vol” vaak klinkt, geldt dit ook voor je tank. Doe hem maar goed vol. Een volle tank voorkomt corrosie binnenin. Met een shot Fuel Stabilizer blijft het octaangehalte optimaal en heb je bij je eerste lenterit nog altijd quality fuel in de tank. Schol.

*Door de stijgende energie, transport en grondstofkosten zijn we genoodzaakt om onze prijzen aan te passen.

Oliewissel van het motorblok met Screamin'Eagle SYN3 volledige synthetische motorfietsolie. Oliewissel van de koppeling en de versnellingsbak. Vervangen van de oliefilter en dichting. Algemeen nazicht. (Exclusief supplementaire kosten)


Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.