Screamin' Eagle

SREAMIN' EAGLE

WEST FLANDERS HARLEY-DAVIDSON®

De Screamin Eagle performance onderdelen is het handelsmerk voor brute kracht en rijk geluid dat de Harley-Davidson motorfiets zo bekend maakt.

Stagekits bieden ontworpen configuraties om u te helpen bij prestaties specifieke koppel en pk winst te genereren. Dit maakt je vrij van het elimineren van alle giswerk en trial-and-error testen die gewoonlijk geassocieerd gaan met wijzigingen aan de motor. De kits bevatten alles wat u nodig hebt om de prestaties van uw motorfiets te verhogen.

Dankzij de cursus Screamin’Eagle Super tuner advanced aan de HD-University is ons Master Technisch team in staat de software van de door Harley-Davidson US voorgeprogrammeerde kalibraties te optimaliseren. Deze unieke software heet de Smart-tuning. Tijdens de testrit worden de opgenomen waarden vergeleken met de theoretische waarden en aangepast. Op die manier krijgen we de perfecte mapping van uw motorfiets.

Tal van voordelen zoals motor perfect afgesteld, rendementsverbetering, zuiniger verbruik, lager stationair toerental, snellere gashendelreactie, milieuvriendelijker en  ingebouwde veiligheidsmarges, kunnen we door deze nieuwe technologie opsommen.