Op zaterdag 1 april organiseren we opnieuw onze motorzegening

 

 

 Ge zijt weer goed gezegend, gij.

Op zaterdag , 1 april organiseren we voor de derde keer een motorzegening en neen het is geen aprilgrap. 

Is het iets waar je geloof en kracht uit put. Vind je het een fijne traditie om met je motorvrienden te doen. Is het een goed excuus om er weer eens bij te zijn. We respecteren je reden hoe dan ook. 

Om 14.00 uur verzamelen we voor een moment van stilte en de zegening van de St.-Christoffelmuntjes. Diaken Arnold Traen, zelf motorrijder, gaat ons hierin voor. 

Na de wijding is elke motorrijder welkom om 1 voor 1 de parking voor de winkel op te rijden. Daar ontvangen motor en bestuurder een zegening om een veilig motorseizoen door te maken. Elke rijder krijgt een gewijd St.Christoffelmuntje mee als spirituele steun en geluksbrenger voor onderweg.

Elke motorrijder is welkom. Ongeacht het merk of model waarmee je rijdt. Veiligheid overstijgt eender welk merk. Nodig je niet-Harley rijdende vrienden dus ook maar uit. We maken er een tof moment van voor elke aanwezige.

Kom langs. Alleen of in gezelschap. Praat nog eens bij met de gezichten die je lang niet meer zag. Begroet nieuwe gezichten. Voel nog eens waar wij van HDWF naar blijven streven: een warme omgeving voor motorrijder en sympathisant, met een warm hart voor wie dat ook heeft.