WEST-FLANDERS BESTE AUTHORIZED HARLEY-DAVIDSON DEALER IN BELGIË

Elk jaar reikt Harley-Davidson Benelux de Bar & Shield Award uit. De award is voor de Authorized Harley-Davidson dealer die een jaar lang op 50 verschillende beoordelingspunten het beste scoort, waarbij klanttevredenheid vanzelfsprekend een heel belangrijk onderdeel vormt. Dit jaar namen wij voor België deze award in ontvangst en willen jullie daarom bedanken!

Om tot de jaarlijkse winnaar van de Bar & Shield Award te komen, meet Harley-Davidson diverse factoren. Een van de meest zwaarwegende: klanttevredenheid. Daarnaast tellen de verkoopcijfers mee, net als de uitstraling van het pand en de showroom. Verder beoordeelt het merk onder andere het opleidingsniveau van het personeel, het businessplan en de klantactiviteiten.

Het behalen van zo’n onderscheiding is bovendien onmogelijk zonder onze medewerkers. Niet alleen door opleiding, maar bovenal door hun passie en gedrevenheid geniet u blijvend van een goeie service.

De Bar & Shield Award is een belangrijke prijs binnen het professionele dealernetwerk van Harley-Davidson. Wij stellen onze klanten steeds centraal en zijn van plan dat zo te houden. Deze erkenning betekent dan ook veel voor iedereen in ons team.

Bedankt voor het vertrouwen!