HARLEY-DAVIDSON.TV

The Motor Company is verheugd om Harley-Davidson.TV aan te kondigen, een gratis streaming platform voor rijders en aspirant-rijders over de hele wereld.

Harley-Davidson.TV consolideert uren van historische, hedendaagse en zeldzame video’s die door de jaren heen zijn geproduceerd en brengt deze naar één geschikte bestemming voor rijders en aspirant-rijders om van te genieten. Beschikbaar voor streaming op desktop en mobiele apparaten via Harley-Davidson.com/TV.

Harley-Davidson.TV heeft een verscheidenheid aan verschillende programma's in zijn 24/7 content-bibliotheek. Deze inhoud is wereldwijd beschikbaar via Harley-Davidson.com/TV. Er zijn vier kanalen die de plaatsen, mensen en geschiedenis van Harley-Davidson motorfietsen verkennen:

H-D - Exotische en sfeervolle beelden van het merk Harley-Davidson uit de hele wereld. Toont de ervaringen van het rijden met motoren in verafgelegen plaatsen met gerenommeerde bouwers, rijders en beroemdheden.

Racing - Wedstrijdinterviews, beelden en achter de schermen van Harley- Davidson's verleden en heden. Kruip achter het stuur met Harley Hooligans wanneer zij het tegen elkaar opnemen in flat track, woestijnraces en hillclimb events. En beleef een race dag met het Screamin' Eagle/Vance & Hines dragrace team en het Harley-Davidson Factory Flat Track team.

The Garage - Neem een kijkje in de garage en deel de werkplaats met een aantal van 's werelds beste custom builders tijdens de bouw van hun custom Harley-Davidson motorfietsen.

The Factory - Gedetailleerde toelichtingen en verhalen over hoe Harley- Davidson nieuwe motoren, general merchandise en genuine parts and accessories ontwerpt, ontwikkelt en produceert.

“De afgelopen honderd jaar heeft Harley-Davidson doel en plezier gevonden in het bouwen van rijders en de motorfietsen die ze rijden. De visie van H-D is vrijheid en optimisme, en de gemeenschap van H-D is rond die zelfde droom gegroeid," zei Jon Bekefy, H-D's general manager of brand marketing. "Harley-Davidson.TV is slechts één aspect van de manier waarop het merk rijders helpt om verbonden te blijven en tegelijkertijd onze wereldwijde gemeenschap te inspireren rond het gedeelde plezier van het rijden in een tijd waarin de gemeenschap het belangrijkst is."