KLAAR VOOR DE LENTE?

En, houd je stiekem je hart vast voor het moment waarop je je beest weer uit zijn winterslaap doet ontwaken? Je bent heus niet de enige.

Mocht je machine moeilijk doen, dan verhelpen we dat met plezier voor jou. Toch geven we je nog eens een handvol tips mee wanneer je motor voor langere tijd onder zeil gaat.

Gooi er niet zomaar een doek over

Kies voor een ademende cover in microvezel. Zo vindt vocht een uitweg en krijgt corrosie veel minder kans. Jij slaapt toch ook liefst onder een echt donsdeken? Het beste dekentje voor je bike hebben we binnen.

“Nen dreupel” voor je gaat slapen

In de wintermaanden doet een druppel deugd. Ontken het maar niet. Gun die druppel dan ook aan je motorfiets. Onze druppelladers houden je batterij scherp en geladen. Startklaar. Altijd. We hebben er altijd voorradig.

Frisgewassen naar bed

Ook voor je bike geldt hetzelfde. Was het stof en vuil van de voorbije ritten weg. Zonder het vuil blijven de herinneringen even heroïsch. Het vuil tast anders vrij genadeloos je lak en chrome onderdelen aan. In de shop vind je alle benodigdheden, van washandjes en borstels voor de moeilijkst te bereiken plekjes en schoonmaakproducten.

Verse olie

Frieten gebakken in verse frituurolie smaken ook tien keer beter. Gun je motor propere olie. Bij langdurige stilstand zakken vuil en viezigheid naar de bodem en da’s om problemen vragen. Onze geteste en gekeurde oliën zijn er ook voor jouw Harley. Vraag naar de olie voor jouw motor aan onze specialisten in het atelier.

Brandstofstabilisator

Driemaal woordwaarde tijdens een potje Scrabble en je bent binnen. HD Ethanol Guard Fuel Stabilizer in je tank en je benzine blijft tot een jaar perfect bruikbaar. Benzine tegenwoordig ontbrandt veel moeilijker na een langdurige break.

Één of meer van die punten niet voldaan? Neem contact met ons op (harley-davidson@west-flandersmotorbikes.be) en we zorgen ervoor dat je tegen de mooie dagen die komen in volle form de baan op kunt.