Maintenance

MAINTENANCE

WEST FLANDERS HARLEY-DAVIDSON®

Uw Harley-Davidson na elke rit er terug nieuw laten uitzien? De reiniging -en onderhoudsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor HD motorfietsen. De producten werken samen zonder dat bijwerkingen de motorfiets schaadt. Ze zijn de beste bescherming tegen schade van de zon, vocht, insecten en straatvuil die een rit je motorfiets kan toebrengen.

Na het poetsen van de motorfiets kan je hem afdekken met de speciaal daarvoor ontworpen hoes. Ze dekt de motorfiets af tegen de gevolgen van de elementen en beschermt de verf van uw motorfiets of die nu in een verwarmde garage of op de oprit staat.

Het eerste warme weer is daar. Na een lange winter kriebelt het om een eerste rit te maken. U wilt de moto starten, maar de batterij geeft geen krimp. Een herkenbare situatie. Dit probleem is heel eenvoudig te vermijden met een druppellader. Wij bieden verschillende types aan:

  • Een druppellader die de batterij onderhoudt (maintaint) op het huidige batterijniveau zodat uw batterij niet leegloopt en een druppellader die de batterij oplaadt tot het hoogste niveau, waarna hij dit niveau gaat onderhouden.
  • Algemeen: Dankzij een druppellader loopt uw batterij nooit leeg, wat zorgt voor een langere levensduur ervan. U hebt bovendien steeds kracht genoeg om de motor zonder problemen te starten.

Een Harley-Davidson motorfiets vereist een krachtige batterij omwille van zijn gekende lange slagmotor. De keuze van een goede batterij is van groot belang om problemen in de toekomst te vermijden.Wij werken uitsluitend met gelbatterijen in plaats van de traditionele lood-zuur accu. Gelbatterijen bieden vele voordelen: een gelbatterij laat zich beduidend sneller opladen dan een traditionele batterij en het aantal keer dat een gelbatterij volledig kan/ mag ontladen ligt hoger. Bovendien is een gelbatterij zo goed als onderhoudsvrij.