Controls

CONTROLS

WEST FLANDERS HARLEY-DAVIDSON®


Het ontwerp van deze oliekoeler vereenvoudigt de installatie en verhoogt de prestaties. De grote warmtewisselaar zorgt voor een uitstekend koelrendement. De kit is voorzien van een uit-één-stuk adapterplaat met geïntegreerde thermostaat waarmee de olie-lijnen de oliefilterbeugel verbinden.

Het meest zichtbare contactpunt met je motorfiets is waar je de controles vastgrijpt. Je begint met een stuur die voor jou het meest natuurlijk aanvoelt om verder de richting van je rit te onderstrepen met handgrepen, handbediening, voetsteunen en spiegels.

Terug hebben we verschillende collecties voor handvaten, voetpedalen en spiegels zoals de slipstream collection, stealth collection, edge cut collection, silencer collection en zoveel meer.

Verwarmde handvaten houden je comfortabel op die koele ochtenden of frigide nachtritten. Warme handen hebben een grote invloed op het algemene comfort van je lichaam en soms zijn handschoenen dan niet genoeg. Deze thermostatisch gecontroleerde handgrepen zijn voorzien van variabele warmte instellingen gecontroleerd met een graadweerstand. Met beide handen op de handgrepen is er een constante temperatuur verzekerd ongeacht veranderingen in de omgevingstemperatuur.

Het kiezen van een stuur is meer dan alleen stijl, het gaat erom hoe je de weg wil benaderen. De positie van je handen, polsen en armen aan het stuur hebben een rechtstreekse invloed op hoe je je voelt op de motorfiets.

Het juiste stuur kiezen is afhankelijk van drie factoren namelijk stijging, breedte en de ruimte tussen het stuur en de rijder. Graag laten we met onze fit-shop zien welk stuur ( onder meer dragbar, ape-hanger, beachbar) er voor jou het beste past.

PARTS & ACCESSORIES CATALOOG