Pan America™ 1250 Special

De Pan America 1250 Special introduceert Adaptieve zithoogte. Deze in de fabriek geïnstalleerde optie geeft maximaal vertrouwen door de zithoogte te verlagen als je stilstaat en een constante, optimale vering te behouden op snelheid. Dit gebeurt door de voorspanning continu aan te passen op basis van gewicht-input.

Het Vehicule Loading Control systeem registreert het gewicht van bestuurder, passagier en bagage en kiest optimale vering door automatisch de voorspanning aan de achterzijde aan te passen. Met een druk op de knop kies je uit 5 voorgeprogrammeerde rijmodi (Sport, Road, Rain, Off-Road en Off-Road Plus) of creëer je je eigen gepersonaliseerde modus.

De Revolution™ Max 1250 is een dragend onderdeel van het chassis, waardoor een traditioneel frame overbodig is. Dit vermindert het totale gewicht aanzienlijk en houdt het rijgedrag strak. Dit nieuw V-Twin blok is een vloeistofgekoelde aandrijflijn met 150 pk, met koppel in overvloed en een oplopende powerband die is afgesteld om maximale controle te bieden.

De Pan America 1250-modellen zijn uitgerust met de nieuwste technologie die je verwacht in deze categorie: zes-assige IMU, aanpasbare rijmodi, Bluetooth-connectiviteit en bewegende kaartnavigatiefuncties in een 6,8-inch touchscreen.

De geavanceerde Daymaker™  adaptieve koplamp maakt gebruik van de ABS IMU om de hellingshoek van de motorfiets te bepalen, projecteert dit systeem automatisch extra licht in hoeken om delen van de weg te verlichten die zonder deze techniek niet verlicht kunnen worden door een LED-koplamp.

Leverbaar als fabrieksoptie, zijn de spaken aan de buitenzijde van de band in de aluminium velg bevestigd. Deze wielen bieden in off-road omstandigheden verschillende voordelen vergeleken met gegoten wielen.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in