Onderhoud

ONDERHOUD

Up-to-date werkomgeving met ervaren techniekers


In onze garage is elke Harley-Davidson en Buell motorfiets welkom. Uw motorfiets is bij ons in goede handen.

Onze gediplomeerde en ervaren mekaniekers volgen iedere technische cursus die door Harley Davidson wordt georganiseerd. Zo zijn ze steeds up-to-date van de nieuwste technologieën. Mochten er toch nooit eerder geziene problemen voorkomen, dan kunnen wij ook steeds beroep doen op het technical support team van Harley-Davidson, zowel nationaal als internationaal.

Bij elk onderhoud en herstelling sluiten we uw motorfiets aan op onze computer. Zo wordt de elektronica van uw motorfiets steeds geüpdatet wat zorgt voor een betere regeling van de motor. Daarnaast maakt de computer een volledige diagnose van de motor en kunnen we snel ingrijpen bij eventuele afwijkingen.

Om een vlotte regeling te kunnen garanderen in de garage, werken we enkel op afspraak.

Wanneer u een onderhoud moet laten uitvoeren, is afhankelijk van twee factoren: het aantal gereden km en de tijd dat de motor stilstaat. Om zonder problemen te kunnen blijven rijden is het noodzakelijk dat uw motor goed en regelmatig wordt onderhouden.

Dit is officieel niet verplicht maar voor uw veiligheid is minstens één maal per jaar of om de 8000km een absoluut minimum. Te weinig grip op de banden, slechte remmen,… het kan één voor één fatale gevolgen met zich meebrengen.

Wij volgen steeds strikt de service intervallen die door Harley Davidson worden voorgeschreven. Dit houdt in dat wij een vast patroon naleven, afhankelijk van het aantal gereden kilometer en het model.

Indien wij merken dat bijkomende herstellingen nodig zijn, melden we dit aan u. Herstellingen gebeuren uitsluitend in samenspraak met de klant.Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.