Deze is vast niet voor jou. Of toch?

12 Feb 2021

Je leest het goed. De kans is groot dat jij niet bent wie we willen bereiken. Deze brief is voor één keer heel speciaal gericht aan onze 25%’ers.

From challenge to change

Die 25, da’s het percentage vrouwen binnen onze HDWF-familie. Of toch het aantal dat op onze social media actief is. We hebben een challenge voor die dames én alle andere ook. Een challenge waarmee we een change willen zien. Harley-Davidson West-Flanders daagt je uit om op te dagen.

Powerful women

We zien jullie in de shop, op ride-outs, onderweg. Op je motorfiets, je Harley of achterop. The touch of class to our bad-ass. Naar aanleiding van International Women’s Day op 8 maart, zetten we onze ladies eens exclusief én letterlijk in the picture.

Shake it like a Polaroid picture

Girls, wat verlangen we van jullie? Heel eenvoudig. In de aanloop naar Internationale Vrouwendag willen we jou in de shop zien. Spring eens binnen, met een vriendin, in gezelschap. Draai tijdens een ritje eens af op onze parking. Kom af. We want you @ HDWF.

Neem daarna in de shop een polaroidfoto met de camera die we ter beschikking stellen.

Speld, plak, bevestig die polaroid ten slotte op onze Wall of Powerful Women.

Oh ja, en win …

En de winnaar is …

Onder alle chicks, babes, wives, old ladies, girlfriends, moms, daughters die op donderdag 4, vrijdag 5 of zaterdag 6 maart een polaroidje komen nemen en op ons bord vastmaken, verloten we 5 ULTRA LIMITED dealership T-shirts, razend exclusief. Slechts 5 exemplaren die nu al felbegeerd zijn. Kans maken op zo’n T-shirt? You know what to do, ladies ;)

En de mannen?

Jullie zijn uiteraard ook welkom. As always. To support the girls.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in