Nieuwe Corona-maatregelen: wat kan en mag nog?

03 Nov 2020

Vrijdag viel dan uiteindelijk de beslissing die we allemaal voelden aankomen. Niet-essentiële winkels moeten de deuren sluiten tot 13 december. We begrijpen deze beslissing. Er zijn maatregelen nodig om de verspreiding van het virus tegen te gaan en nog meer ziekenhuisopnames te vrijwaren. In tegenstelling tot de vorige lockdown, mogen we blijven motorrijden, een grote oef :-) Zo kunnen we toch even ontsnappen aan de dagelijkse bezorgdheden.


Concreet, wat betekenen deze maatregelen voor onze organisatie.

  1. Eerst en vooral nemen we ons verlof op zoals gepland met aanvullend donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 november
  2. Garages mogen nog herstellingen, onderhoud, bandenwissels, e.d. uitvoeren. Wij hervatten dan ook de werkzaamheden in de atelier vanaf dinsdag 17 november. Het aanbieden van het winteronderhoud inclusief ophalen en terugbrengen van de motorfiets blijft. Meer info winteronderhoud: https://www.west-flandersmotorbikes.be/winteronderhoud                                Afspraken kunnen worden vastgelegd via mail rebecca@west-flandersmotorbikes.be
  3. Alle items die op onze Facebook pagina langskomen, kunnen besteld worden. In samenspraak kunnen de artikelen opgestuurd of afgehaald worden. Hou onze FB pagina in de gaten https://www.facebook.com/harleydavidsonwestflanders/ Bestellen kan via bericht op onze pagina of mail rebecca@west-flandersmotorbikes.be
  4. Online jouw cadeaubon bestellen, kan. Stuur een mailtje naar rebecca@west-flandersmotorbikes.be
  5. Er wordt nagedacht om een tijdelijke webshop op te zetten. Zo kunnen we jullie helpen bij het kiezen van kerst –en eindejaarsgeschenken. Meer informatie volgt.
  6. De wedstrijdformulieren van onze Bike Quest kunnen nog steeds ingediend worden. Weliswaar gebeurt dit nu via onze brievenbus die je naast de laadpalen op de parking vindt. De winnaars worden bekend gemaakt na 15 november.

Maar wat we jullie vooral willen vertellen is, hou de moed er in. We slaan ons hierdoor. Ooit komt het allemaal weer goed. Hou het daarom veilig, gezond en zorg goed voor jezelf en jouw dierbaren.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in