Motorfietsbrillen

Motorfietsbrillen

Wiley X Inc. heeft meer dan 25 jaar ervaring in de productie van veiligheidsbrillen voor het Amerikaanse leger en wordt beschouwd als de wereldleider op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van beschermende brillen.

De meekleurende lenzen bieden dé oplossing voor rijden in verschillende omstandigheden. De lens kleurt automatisch lichter of donkerder afhankelijk van de hoeveelheid aanwezige UV stralen. Het is van allergroot belang dat u de wegmarkeringen steeds optimaal kan zien. Kom het verschil tussen geen bril en een Wiley X testen in onze winkel.

Tijdens de High Mass impact test worden 20 kogels afgevuurd op de brilglazen. Een getest model is te vinden in onze winkel.  Uw ogen zijn volledig beschermd tegen rondvliegende steentjes/ vliegen, enz... Dé garantie op een onverwoestbare bril!

De brillen zijn voorzien van een gasket zodat ze perfect aansluiten aan het hoofd. Zo bestaat er geen kans dat de bril tijdens het rijden loskomt. Deze gasket kunt u gemakkelijk verwijderen, zodat u de Wiley X-bril  ook naast het motorrijden kan dragen. 

Per type bril hebben we verschillende pasvormen. De optie wordt u aangeboden om deze brillen op sterkte te leveren.

Voor meer info, raadpleeg de Wiley X website of kom langs in onze winkel.