Zet je schrap voor deze orkaan van geluid. Harley-Davidson® Audio powered by Rockford Fosgate® is de nieuwe standaard in audio voor motorfietsen. De samenwerking tussen Harley-Davidson en Rockford Fosgate heeft geleid tot het beste, meest geavanceerde audiosysteem voor motorrijders ooit. Dit is absoluut legendarisch geluid van twee legendarische merken.


Deze plug-and-play 10-inch subwoofers, ontworpen voor Touring-motoren van 2014 en later uitgerust met Harley-Davidson® Audio powered by Rockford Fosgate®, zorgen voor een indrukwekkende bas in de stadse jungle of op de open weg.


Kan worden geïnstalleerd als een enkele of dubbele subwooferset om een krachtig basgeluid te regelen

 • Subwoofer kan zonder gereedschap worden verwijderd
 • Zadeltasafdekking beschermt de inhoud van de zadeltas wanneer de subwoofer is verwijderd
 • Plug-and-play-ontwerp is eenvoudig te installeren en te verwijderen
 • Primaire en secundaire subwooferkits beschikbaar

HARLEY-DAVIDSON® AUDIO POWERED BY ROCKFORD FOSGATE® SUBWOOFER KITS


Deze plug-and-play 10-inch subwoofers, ontworpen voor Touring-motoren van 2014 en later uitgerust met Harley-Davidson® Audio powered by Rockford Fosgate®, zorgen voor een indrukwekkende bas in de stadse jungle of op de open weg.

 • Kan worden geïnstalleerd als een enkele of dubbele subwooferset om een krachtig basgeluid te regelen
 • Subwoofer kan zonder gereedschap worden verwijderd
 • Zadeltasafdekking beschermt de inhoud van de zadeltas wanneer de subwoofer is verwijderd
 • Plug-and-play-ontwerp is eenvoudig te installeren en te verwijderen
 • Primaire en secundaire subwooferkits beschikbaar


HARLEY-DAVIDSON® AUDIO POWERED BY ROCKFORD FOSGATE® VERSTERKERS


Afgeladen met premium tech en specs om jouw audio-ervaring te kickstarten.

 

400 W 4-kanaals versterker(s)

 • Motorcycle Dynamic EQ-technologie zorgt voor een ongelooflijke geluidskwaliteit, ongeacht de snelheid of omstandigheden
 • Maakt het gebruik van Stage I- of Stage II-speakers mogelijk; koppel met secundaire versterker voor nog meer speakers

250 W 2-kanaals versterker

 • Bluetooth™-connectiviteit, dus geen radio nodig
 • Maakt het gebruik van een Stage II-speakerset mogelijk


STAGE I SPEAKERS

Deze versterkte drieweg-speakers zijn voorzien van een duurzame spuitgegoten woofer en aparte midrange en tweeter speakers op de brug. Elke speaker kan tot 75 watt vermogen aan en met twee versterkers kunnen tot acht speakers worden geïnstalleerd in een systeem.

 

Elke kit is ontworpen om perfect in de originele speakerbehuizing te passen en bevat een linker en rechter speaker en custom roosters met een zwarte merkbadge. Deze speakers zijn een flinke stap voorwaarts qua geluidskwaliteit en vermogen ten opzichte van de originele speakers. Voorzien van een high-flux neodymium magneet en een op de brug gemonteerde 25 mm tweater. 

 

De complete kit bevat linker en rechter speakers en roosters met twee jaar garantie.


STAGE II SPEAKERS

Voorzie jouw Harley van de ultieme audio ervaring. Harley-Davidson® Audio powered by Rockford Fosgate® Stage II speakers, leveren ultraheldere hoge tonen, superstrakke middentonen en een dreunende bas. Deze versterkte drieweg speakers zijn voorzien van een duurzame spuitgegoten woofer en aparte op de brug gemonteerde midrange en tweeter speakers. Elke speaker unit is geschikt voor maximaal 150 watt vermogen en is ontworpen om een waanzinnig volume te leveren met minder vervorming voor een verbluffend geluid, zelfs op hoge snelheden. Met twee versterkers kunnen tot acht Stage II speakers in één systeem worden geïnstalleerd.

 

Elke kit is ontworpen om perfect in de originele speaker behuizing te passen en bevat linker- en rechter-speakers en custom roosters met een glanzende aluminium badge.