Harley-Davidson motoren

De eerste Harley-Davidson zag het levenslicht in 1903. Meer dan 115 jaar ervaring later is Harley-Davidson uitgegroeid tot het meest toonaangevende merk onder de motorfietsen, gekend door jong en oud.

In het hedendaagse gamma kunnen we 6 families onderscheiden, elk met hun specifieke karakter die elk type rijder tevreden stelt. Het zijn één voor één high-tech machines met allen hetzelfde gemeenschappelijke kenmerk: het behoud van hun nostalgische look. Zo wordt de elektronische bedrading zoveel mogelijk weggewerkt in het frame en bestaat de opbouw hoofdzakelijk uit staal.

Vele mensen denken dat een Harley-Davidson, vanwege zijn zware gewicht moeilijk berijdbaar is. Fout! Door zijn laag zwaartepunt is hij net heel wendbaar, zelfs bij lage snelheden. Door de grote cilinderinhoud in combinatie met een grote koppel hoeft u niet veel te schakelen. Rijden met een Harley is dé manier om te onthaasten uit het alledaagse leven.

De klassieke carburateur heeft bij elke Harley-Davidson plaats gemaakt voor de elektronische brandstofinjectie. Door een betere benzinedosering rijdt u niet alleen zuiniger, maar ook met meer kracht.

Iedere Harley-Davidson is standaard uitgerust met H-D® Smart Security System. Dit is een handsfree beveiligingssysteem dat wordt geactiveerd/ gedeactiveerd van zodra u van uw moto weggaat/ nadert. Zo verlaat u uw Harley-Davidson steeds met een gerust gevoel.

Elke nieuwe Harley-Davidson motorfiets wordt verkocht met 2 jaar fabrieksgarantie + 2 jaar Cargarantie. Meer info