Harley-Davidson Fitshop

Fitshop

De Fitshop werd ontwikkeld om het functionele aspect aan uw Harley-Davidson motorfiets te verbeteren. Een andere rijpositie kan zorgen voor meer comfort, waardoor het vertrouwen vergroot. De gedachte is simpel: Pas uw motorfiets aan aan u, en niet omgekeerd.

Wist u dat 40% van HD-rijders ongemakken ervaren over de rijpositie op hun Harley-Davidson? Met de Fit-Shop kunnen we dat herleiden naar 0%, zowel voor mannen en vrouwen. Laat uw Harley droom niet wegnemen door uw gestalte of ongemakkelijke rijhouding. Op ons testmodel kunnen we de hoofdcomponenten aanpassen, tot u maximaal comfort ervaart.

Het gaat om:

  • Stuur: een stuur dat te ver aanvoelt zorgt voor last en vermoeidheid in uw schouders, armen, nek en onderrug. U hebt de keuze tussen verschillende sturen: breed, hoog, recht en dit in verschillende modellen.
  • Foot controls: de positie van de voetsteunen hangen af van de gewenste rijstijl. Een verdere steun zorgt voor een achteroverleunende, relaxte zitstijl en een dichtere voetsteun voor een agressievere zitstijl. Het hangt ook af van uw fysieke noden. Kniepijn tijdens het rijden komt grotendeels voort uit verkeerd geplaatste controls.
  • Vering: beide voeten niet plat op de grond kunnen zetten, zorgt voor een heel onzeker gevoel. Met onze hoogtematten simuleren we uw gepaste hoogte.
  • Zadel: een te wijd zadel zorgt voor een pijnlijke uittrekking. Test verschillende zadels en zie hoe ze uw zitpositie beïnvloeden. Iedere moto kan omgebouwd worden van één- naar tweezit en omgekeerd.
  • Windscherm: de hoogte van uw windscherm hangt af van persoon tot persoon. We meten uw persoonlijke optimale schermhoogte.