Harley-Davidson V-Rod

De V-Rod familie is een familie apart. Voor het V-Rod Revolution watergekoelde motorblok werkte Harley-Davidson samen met autofabrikant Porsche en hun team van wereldbekende engineers. Het resultaat was ongeëvenaard. Met hun 125pk is dit het Harley-davidson motorblok met de meeste pk’s ooit. Een metalen juweeltje: puur en druipend van de kracht. Hun motorblok overleefde de bruutste duurzaamheidstesten: 500u non stop presteren, van stationair draaien tot gasklep wijd open, van stadsnelheden tot bergbeklimmen. Deze klasse is uniek voorzien van een slipkoppeling: een nog soepelere handling in bochten en bij het terugschakelen. Door minder koppelingswrijving houdt u het achterwiel gecontroleerd op z’n plaats.

De VRods beschikken over een extra brede 240mm Michelin Scorcher achterband. Een stoere look en extra grip om aan het asfalt te blijven kleven.

Ze zijn voorzien van een laag dragstyle stuur, waarbij u iets voorover zit. Een agressieve, strijdlustige houding met behoud van vertrouwen. Want ook vertrouwen is erg belangrijk bij performance rijden. De upside-down voorvork is speciaal op het hoge vermogen afgestemd. Het vermindert onafgeveerd gewicht en draait bovendien bij aan de brede look die doorloopt tot de achterkant.

De wielen zijn 1.4kg lichter dan de vorige V-Rod generatie: een aangenamere suspension response maar met behoud van de zwaargewicht look. Hun Brembo remmen met ABS en dubbele remschijven zorgen voor een consistente remkracht, in elke situatie.

Modellen

Night Rod Special

Bruut vermogen gecombineerd met cutting-edge technologie staat garant voor grensverleggend motorrijden.

V-Rod Muscle

De dreigende blik van een wilde stier met de brute kracht van 122 volbloedpaarden.