Pan America™ 1250

De Revolution™  Max 1250 is een dragend onderdeel van het chassis, waardoor een traditioneel frame overbodig is. Dit vermindert het totale gewicht aanzienlijk en houdt het rijgedrag strak. Dit is performance die je voelt, met een laag zwaartepunt en super stijf frame.
De H-D®/ MIichelin™ Scorcher banden zijn gemonteerd op een 19 inch voorwiel en 17 inch achterwiel van gegoten aluminium en zijn samen met Michelin ontwikkeld om te voldoen aan de strengste eisen van on-road en off-road Adventure Touring. Alle aspecten, van interne constructie tot extern profiel en loopvlak, zijn door Michelin geanalyseerd om de prestaties te optimaliseren.
Met een druk op de knop kies je uit 5 voorgeprogrammeerde rijmodi (Sport, Road, Rain, Off-Road en Off-Road Plus) of creëer je je eigen gepersonaliseerde modus. Je kunt je motor afstemmen met een specifieke combinatie van vermogensafgifte, motorremmen, Cornering Enhanced Antibock Braking System (C-ABS) en Cornering Enhanced Traction Control System (C-TCS) instellingen.

Het getoonde voertuig kan visueel per markt verschillen en kan afwijken van de geproduceerde en geleverde voertuigen. Beschikbaarheid kan per markt verschillend. Neem contact op met je dealer voor meer info.
 

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in