Harley-Davidson Touring

De Touring is een echte langeafstandsmotorfiets die tot ver voorbij de horizon rijdt, voor Harley-Davidson een reden om deze motorfietsen te bouwen. Jaren van plannen maken, ontwikkelen, stylen en testen, en eindeloze uren rijden en praten met klanten om elk aspect van deze rijervaring te verbeteren resulteerde in 2013 in Project Rushmore.

Het leverde slimme innovaties en technologische verbeteringen op die het complete gamma van Touring – en Trike-modellen 2014 veranderde. Deze verbeteringen zijn onder te verdelen in 4 pijlers namelijk controle, infotainment, gevoel en styling.

De Twin-Cooled High Output Twin Cam 103 – en High-Output Twin Cam 103-motorblokken zijn ontwikkeld voor meeer low-end koppel, meer vermogen bij het inhalen, meer perfectie van de klappen uit de uitlaat en meer van het gevoel waarvoor we allemaal motorrijden. Met zijn 1690cc, sterke aandrijflijn en laag cruise toerental brengt deze motorfiets u gemakkelijk naar elke verre bestemming. De extra grote 22.7l brandstoftank zorgt mee voor een ruim bereik.

Met hun extra grote kofferinhoud (52-64l) hebt u onderweg alle bagage dicht bij de hand, zowel voor uzelf als voor uw passagier.

Hun luchtinstelbare achterschokdempers zijn vrij in te stellen. Tussen de zadelkoffer en het achterspatbord bevindt zich een handzame luchtklep. Hebt u geen of weinig bagage mee, dan vermindert u de luchtdruk waardoor u soepeler gaat rijden. Wilt u wat stugger rijden, dan verhoogt u de luchtdruk naar eigen wens.

Het brede stuur zorgt voor een perfect balans. Het stuur is ontworpen om u een comfortabele rit te bezorgen. Ontspannend, zonder dat u last ondervindt aan de nek-en schouderspieren.

Deze zware motor heeft een zithoogte van 66 tot 69cm. Doordat uw voeten zich laag bij de grond bevinden, ervaart u een toch groot vertrouwen.
Hun ultieme Touringzadel vermindert de druk op de dijen en biedt steun voor rijders van uiteenlopend postuur. Dit komt door het diep ontwerp en smallere hals.

De Cruise Drive zesversnellingsbak samen met het Isolated Drive System maakt de acceleratie soepel en stabiel, rechtstreeks van je pols tot aan het wegdek. Schakelen kan zowel met de voet als met de hielen. De cruise control helpt er mee voor zorgen dat zelfs de langste ritten een waar genoegen zijn.

Het Brembo remsysteem met voor én achter dubbele remschijven is uniek. De Touring familie heeft ook standaard ABS.

Verkrijgbaar vanaf 24.500 €.

Modellen

Road King Classic

Zoals ie daar staat op z'n white-walls neemt deze bike het concept 'Classic' zo mee de toekomst in.

Street Glide

Met zijn stijl en toerkwaliteiten was dit al de #1 in de Harley line-up. En dat was nog voor hij zijn nieuwe blok en honderden andere updates kreeg.

Ultra Limited

Het bewijs dat je nooit te ver kunt gaan met een motorfiets, of je hem nu rijdt of van koplamp tot achterlicht onder handen neemt.

Road King

Met zijn tijdloze combinatie van stijl en touring functionaliteit rijd je niet gewoon door het landschap; jij wordt het meest interessante deel daarvan.

Road Glide Special

Pas je het comfort graag aan aan jouw wensen als je de horizon achterna rijdt, dan is dit jouw machine.

Road Glide Ultra

Deze machine rolt de fabriek uit en stopt pas ver voorbij de horizon. Ervaar wereldklasse aerodynamisch comfort en BOOM!™ Box 6.5 GT audio op onze ultieme kilometervreter.

Street Glide Special

Zoek je luxueuze, high-end touring techniek en infotainment, of rauwe, gestripte bagger styling? Wij zeggen ja!

Ultra Limited Low

We hebben de Ultra touring ervaring als beginpunt genomen en deze verlaagd tot een makkelijk handelbare, soepel te rijden machine met alle extra's die je kunt bedenken.