Harley-Davidson Touring

De Touring is een echte langeafstandsmotorfiets die tot ver voorbij de horizon rijdt, voor Harley-Davidson een reden om deze motorfietsen te bouwen.

Al onze Touring motorfietsen zijn uitgerust met het nieuwe Milwaukee-Eight™-motorblok. Dit is de negende opeenvolgende iconische Big Twin van het merk. Het motorblok levert meer vermogen en een betere rijervaring voor rijder en passagier, met behoud van de iconische look, sound en feel van zijn voorgangers. Met een volledig nieuw design levert de Milwaukee-Eight een snellere gasrespons, meer vermogen bij het inhalen, een betere sound, soepeler rijgedrag en meer van het gevoel dat rijders verwachten van een Harley-Davidson Touring-motorblok. De Milwaukee-Eight-motorblokken zijn er in twee groottes en drie varianten: Milwaukee-Eight 107 (107 CID, 1745cc) met precisie-oliegekoelde cilinderkoppen voor de Street Glide® Special, Road Glide Special® en Road King®/Road King® Classic.

Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight 107 (107 CID, 1745cc) met vloeistofgekoelde cilinderkoppen voor de Ultra Limited/Ultra Limited Low, Road Glide® Ultra.

Dit motorblok is zuiniger in verbruik, heeft een lagere omlooptemperatuur, verbeterde pasvorm, minder vibraties, rijker uitlaatgeluid en verbeterd oplaadsysteem.

Verkrijgbaar vanaf 25.000 €

Modellen

Road King Classic

Zoals ie daar staat op z'n white-walls neemt deze bike het concept 'Classic' zo mee de toekomst in.

Street Glide

Met zijn stijl en toerkwaliteiten was dit al de #1 in de Harley line-up. En dat was nog voor hij zijn nieuwe blok en honderden andere updates kreeg.

Ultra Limited

Het bewijs dat je nooit te ver kunt gaan met een motorfiets, of je hem nu rijdt of van koplamp tot achterlicht onder handen neemt.

Road King

Met zijn tijdloze combinatie van stijl en touring functionaliteit rijd je niet gewoon door het landschap; jij wordt het meest interessante deel daarvan.

Road Glide Special

Pas je het comfort graag aan aan jouw wensen als je de horizon achterna rijdt, dan is dit jouw machine.

Road Glide Ultra

Deze machine rolt de fabriek uit en stopt pas ver voorbij de horizon. Ervaar wereldklasse aerodynamisch comfort en BOOM!™ Box 6.5 GT audio op onze ultieme kilometervreter.

Street Glide Special

Zoek je luxueuze, high-end touring techniek en infotainment, of rauwe, gestripte bagger styling? Wij zeggen ja!

Ultra Limited Low

We hebben de Ultra touring ervaring als beginpunt genomen en deze verlaagd tot een makkelijk handelbare, soepel te rijden machine met alle extra's die je kunt bedenken.

Road King Special

Onze rijke geschiedenis krijgt een heel donker randje.