Harley-Davidson Sportster

Wie beweert dat rijden met een Harley-Davidson per definitie duur moet zijn?
De Sportster is de ideale instapmoto, reeds te verkrijgen vanaf € 10.700.

De Sportster familie is de lichtste klasse waardoor ze opvallend wendbaar te besturen is. Voor nieuwe motorrijders of bestuurders met iets kortere benen geeft de lage zithouding en strakke bestuurdersdriehoek dat tikkeltje extra zelfvertrouwen. De voorvering is snel en gemakkelijk aan te passen aan uw rijstijl.

Het gemeenschappelijke Evolution® motorblok verlegde grenzen op gebied van cilinderinhoud (883cc en 1200cc), maar behield zijn drang naar kracht, duurzaamheid en bewezen betrouwbaarheid. De aluminium koppen en cilinders verlichten de belasting van de motorfiets, wat zorgt voor een efficiënte luchtkoeling. Het Evolution® motorblok rijdt hard en soepel, duizenden kilometers lang, zodat u zich alleen maar hoeft bezig te houden met de vrijheid van je rit. 

De Sportster-modellen zijn nu ook met beperkt vermogen leverbaar. Harley-Davidson voldoet hiermee aan de nieuwe Europese rijbewijsrichtlijnen voor jonge bestuurders vanaf twintig jaar met twee jaar rijervaring. Jongeren onder de 24 jaar met A2-motorrijbewijs kunnen nu dus zonder problemen op een Harley-Davidson rijden.

Het omzetten van een Harley-Davidson-motor naar 35kW is bij aanschaf van een nieuwe motorfiets kosteloos. In België is het niet mogelijk om reeds geregistreerde motoren om te bouwen. De 35kW optie geldt daarom alleen voor nieuwe motoren. 

Modellen

Roadster

Een strakke machine met een waanzinnig koppel en een rijk verleden.

Superlow

Ophanging met soepele veerwegen: prettige rijhouding en makkelijke hanteerbaarheid voor eindeloze kilometers.

Iron 883

Deze donkere, blacked-out krachtpatser is een ruwe, agressieve custom. Geen chroom, geen excuses - slechts authenticiteit.

1200 Custom

De ultieme dikke cruiser - het perfecte startpunt voor jouw custom.

Forty-eight

Met zijn dikke voorband en stalen peanutvormige brandstoftank sta je met deze relaxte stadsbike overal je mannetje.

Superlow 1200T

Slanke Sportster is Tour-Ready met tassen, ruitje en instelbare vering

Iron 1200

De kick van motorrijden gestript tot de pure essentie

Forty Eight Special

Authentieke throwback stijl vindt hedendaagse techniek