Rijd er eens mee. Beleef het even. We willen weten wat jij ervan vindt.

13 Apr 2021

Boek jouw moment om kennis te maken met de nieuwe Harley-Davidson modellen. Je moet ermee gereden hebben om je oordeel te kunnen geven. De Experience Truck Tour komt langs bij West-Flanders Motorbikes op 11 en 12 mei. We nodigen elke motorrijder uit, maar verwelkomen heel graag de motards die nooit eerder Harley reden.

5 Softails kun je onder begeleiding testen: Heritage, Fat Bob, Sport Glide, Low Rider S en Street Bob 114.

Touring rijders kunnen met de Street Glide Special, Road Glide Special en Road King Special de weg op om de Touring Harley stijl te ervaren.

Tot slot zul je de elektrisch aangedreven LiveWire kunnen proberen en zelfs de gloednieuwe Pan America.

Meer dan redenen genoeg om jezelf te verwennen op één van onze testmomenten en eindelijk ons legendarische merk zelf eens te ontdekken.
Wie interesse heeft in elektrische motorfietsen, die komt ook aan zijn trekken. Wie zelf wil voelen dat de Pan America even goed rijdt als wij hem testten, die weet wat hem te doen staat.

Met welke motorfiets je ook rijdt, bij HDWF schuift de deur altijd voor je open en nog meer op dinsdag 11 en woensdag 12 mei 2021.

Bij interesse, mail naar rebecca@west-flandersmotorbikes.be. Laat je nummer achter en welke motor je wil testrijden. Wij nemen contact met je op om jouw moment in te plannen zodat alles coronaproof, volgens de geldende veiligheidsmaatregelen verloopt, maar vooral zodat we jou van de nodige info en rijplezier kunnen voorzien.

Mail snel. De plaatsen zijn beperkt.

Groeten

Team Harley-Davidson West-Flanders

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in