Nog een hoofdstuk in onze geschiedenis

12 Feb 2021

Op 22 februari kun je de officiële lancering van de Pan America™ live meemaken. Dit 1250 Touring model maakt ongetwijfeld veel los bij heel wat motorrijders. Zou er immers ooit al een Harley-Davidson model geweest zijn dat iedereen koud laat? Het antwoord is eenvoudig: Neen. En dat zal met dit grensverleggende touringmodel niet anders zijn.

We zouden het ook niet anders willen van ons iconische merk.

Om je eigen mening te kunnen vormen, kun je hier (https://www.harley-davidson.com/be/nl/products/bikes/future-vehicles/pan-america.html) intekenen om de live lancering mee te maken. Elke motorrijder is welkom om dit model te ontdekken, van de verstokte Harleyrijders tot zij die met andere touringmotoren rondrijden.

Wij zijn alvast benieuwd en zijn present op de lancering.

Heb je interesse om de Pan Am™ zelf eens te proberen wanneer hij bij ons in de winkel staat? We verwachten de Pan America™ bij ons in mei. Geef ons een seintje op rebecca@west-flandersmotorbikes.be met je gegevens en we contacteren je voor het vastleggen van een testrit.

Doen! Zo vorm je pas echt een goeie mening.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in