Maak deel uit van de virtuele lanceringservaring H-D21

07 Jan 2021

MILWAUKEE, WI (09 december 2020) - Gedurende de 118-jarige geschiedenis van Harley-Davidson heeft het merk nog nooit de hele wereld samengebracht om het debuut van geheel nieuwe Harley-Davidson®-motorfietsen te ervaren. Op 19 januari 2021 verandert dat allemaal met een enkele virtuele gebeurtenis. Tijdens H-D 21, de eerste virtuele lanceringservaring van het bedrijf, zal Harley-Davidson nieuwe 2021 motorfietsen, onderdelen en accessoires, rijkleding en kleding aankondigen.

Jullie zullen productexperts en gepassioneerde enthousiastelingen die de industrie leiden en vormgeven horen vertellen over alles wat er naar de Harley-Davidson®-dealers komt in 2021.

Registreer u nu op www.H-D.com/21 om deel te nemen aan de virtuele lanceringservaring van de H-D 21.

De wereldwijde virtuele lancering maakt deel uit van de gestroomlijnde en herziene benadering van het bedrijf om producten voor klanten op de markt te brengen. Eerder dit jaar kondigde Harley-Davidson aanzienlijke verschuivingen aan, waaronder het stroomlijnen van zijn geplande productportfolio met 30 procent, het verschuiven van het nieuwe modeljaardebuut naar het begin van het rijseizoen en versterkte marketinginspanningen om de wenselijkheid te vergroten en de impact op de markt te maximaliseren.

"We vinden het geweldig om de wereld virtueel samen te brengen om de inspiratie en passie achter onze motorfietsen uit 2021 te laten zien, inclusief een glimp van onze eerste avontuurlijke toermotor, Pan America ™," aldus VP Marketing Theo Keetell. “We kijken ernaar uit om dit moment te delen met onze klanten en dealers van over de hele wereld.

Avonturier Jason Momoa deelt zijn passie

De Amerikaanse acteur, producer en motorliefhebber Jason Momoa zal een sleutelrol spelen tijdens het evenement op 19 januari. Altijd op zoek naar nieuwe avonturen, Momoa zal zijn gedachten delen over hoe de aankomende Pan America-motorfiets van Harley-Davidson zijn passie voor Harley-Davidson heeft vergroot en nieuwe kansen heeft gecreëerd om eindeloze horizonten te verkennen buiten de verharde wegen.

De geheel nieuwe Pan America ™ 1250 avontuurlijke toermotorfiets van Harley-Davidson zal worden bekeken in de virtuele lanceringservaring van 19 januari H-D 21. Harley-Davidson brengt de wereld weer samen op 22 februari 2021 om de volledige details van de motorfiets te onthullen in een afzonderlijk digitaal evenement met de schijnwerpers op de nieuwe Pan America-motorfiets.

Blijf op de hoogte via www.H-D.com/PanAmerica.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in