Creatief kerstshoppen

13 Nov 2020

Op 31 december 2019 middernacht dronken we samen een glas op het nieuwe jaar. Wat we toen nog niet wisten is dat 2020 een ware nachtmerrie zou worden. Covid19 en de daarmee gepaarde maatregelen hebben ons serieus in de tang. Nu nadert de eindejaarsperiode met rasse schreden en vraagt om creatieve oplossingen.

We hebben flink wat denkwerk verricht hoe we jullie kunnen helpen met het kiezen van het perfecte cadeautje. We hebben besloten om ons assortiment op te splitsen in verschillende categorieƫn en die dan te posten op onze Facebook pagina. Telkens staat de prijs vermeldt onder de foto. De aankopen kunnen op een afgesproken tijdstip afgehaald worden of mits betaling van de verzendingskosten opgestuurd worden.

Bestellen kan via onze facebookpagina of per mail rebecca@west-flandersmotorbikes.be

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in