West-Flanders Bike Quest

01 Oct 2020

West-Flanders Bike Quest is een Harley Davidson-festijn. Het is een huwelijk tussen een individuele Ride Out en een zoektocht, te ondernemen tot en met 15 november. Het is een gratis motortocht aan de hand van opdrachten, gewoon omdat het kan en omdat het plezierig is.

West-Flanders Bike Quest heeft twee gezichten, twee formules: EASY en HARD.

De opdrachten van West-Flanders Bike Quest Easy zijn nauwelijks meer dan checkpoints. Wie kiest voor West-Flanders BikeQuest Hard krijgt er nog een portie vragen en opdrachten bovenop. Alle opdrachten zijn zichtbaar of liggen langs de route. Zoeken is kijken.

Alle deelnemers met een correct ingevuld deelnemingsformulier ontvangen een aandenken. Wie kiest voor de "HARD"-versie, maakt kans op een extra prijs.

Deze individuele Ride Out op GPS of roadbook kan je op elke dag rijden. Hou er wel rekening mee dat maandag en dinsdag vaak sluitingsdagen zijn van prettige pleisterplaatsen en andere aantrekkelijke afspanningen.

Bij afgifte in de winkel van het deelnemings -en vrijwaringsformulier , ontvang je een wedstrijdformulier. Aan het begin en het einde van West-Flanders Bike Quest dient de deelnemer een stempel op te halen bij HD West-Flanders Motorbikes.

Are you excited!? Wij in elk geval wel.

Nog eventjes samenvatten:

De GPS route en Roadbook kunnen opgehaald worden in de winkel alsook het wedstrijdformulier. Heel belangrijk is dat onze stempel op het wedstrijdformulier staat, alleen zo heb je recht op een uniek aandenken aan onze eerste Bike Quest.

Wil je alle info nog eens nalezen, dat kan via https://bikequest.hog-flanders-fields.be

Met dank aan Rik Wintein voor de uitwerking en Gaetan Winderickx voor de visualisatie. 

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in