Passport to Freedom

09 Jan 2020

Waar anderen blijven dromen, ben jij in actie gekomen. Je hebt motorrijles genomen en misschien zelfs al je rijbewijs gehaald. Doorzetters als jij, daar houden wij van.

Heb je na 30.06.2019 je motorrijbewijs gehaald? Dan vieren we graag die mijlpaal met jou. Bij aankoop van een nieuwe Harley-Davidson® geven we je €1.250 voor je rijlessen terug.

Alleen geldig voor motorrijders die een geschikt rijbewijs voor het berijden van een Harley-Davidson hebben behaald vanaf 01 juli 2019. We bieden een klantenvoordeel van EUR 1,250 incl. BTW, en dit hetzij onder de vorm van een korting bij aankoop van een nieuwe motorfiets, hetzij onder de vorm van een kortingsbon voor Originele Parts & Accessories of kleding van H-D bij aankoop van een nieuwe H-D motorfiets vanaf 01.01.2020 tot nader order bij Harley-Davidson West-Flanders. De motorfiets moet ingeschreven zijn vóór 1 juni 2020. De aankoopdatum is de datum die op het aankoopcontract staat.

De kortingsbon voor Originele Parts & Accessores of kleding van H-D is niet geldig op uitgevoerde werkzaamheden en is geldig tot 1 juni 2020.

Dit aanbod is niet combineerbaar met andere speciale aanbiedingen.

Dit aanbod is beperkt en geldt tot einde van de voorraad.

Januari – Onder voorbehoud van fouten, schrappingen en wijzigingen.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in