Open Ride Out zondag 30 Juni

25 May 2019

Inschrijven voor de rit kan van 9u tot en met 10u45 en dit in het clublokaal Hill 60 bij de sponsoring dealer Harley-Davidson West-Flanders, Kachtemsestraat 253 8800 Roeselare. 

De prijs voor de rit bedraagt 15 Euro. In deze prijs zit inbegrepen ontbijt, lunch en 3 consumpties. Wie dus enkel enkel deelneemt aan de rit, dient deze te betalen de dag zelf en hoeft zich niet vooraf te registreren.  

We vertrekken met z'n allen stipt om 11u voor een rit van ongeveer 180Km. Waar we heen gaan is nog een verrassing maar we beloven dat het een prachtige rit wordt. De rit eindigt rond 17u. 

Opgelet! Pre-registratie voor het avondmaal! Het avondmaal start rond 17u15.

Wie wil genieten van een heerlijk avondmaal dient zich vooraf te registreren en de centjes over te maken op rekeningnummer BE55 9730 7662 1344 met de vermelding "FFCB “Ride Out + Buffet“+ deelnemer(s). De betaling dient te gebeuren voor 23 Juni.

“FFCB Ride Out + Buffet” volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar bedraagt 30 Euro.

De prijs voor kinderen jonger dan 12 jaar “FFCB Ride Out + Buffet” bedraagt 25 Euro.

Kinderen jongeren dan 12 jaar die enkel deelnemen aan het buffet, dienen zich ook te registeren en betalen 10 Euro.

Meer info http://rideout.hog-flanders-fields.be/#registration

Afstand van Verhaal Burgerlijke Aansprakelijkheid: Deelnemers aan de Open Ride Out dienen de wegcode te volgen. Als deelnemer verbind je je er ook toe om de richtlijnen tot rijden in groep te volgen en maximaal rekening te houden met de Road Captains. Als de Road Captains oordelen dat iemands rijgedrag de veiligheid van de groep in gevaar brengt, kan die deelnemer uit de groep gezet worden. Ieder neemt deel op eigen risico en verantwoordelijkheid, en is derhalve zelf verantwoordelijk voor zijn of haar rijgedrag. Flanders Fields Chapter Belgium vzw en/of Harley-Davidson West-Flanders NV kunnen op geen enkele wijze verantwoordelijke gesteld worden voor welk voorval of incident dan ook.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in