Actie verlengd tot 16 maart

19 Jan 2019

Ter gelegenheid van de vijfde editie van de Battle of the Kings bieden wij jou een waardebon aan te besteden aan onderdelen, accessoires of (motor-)kleding ter waarde van 750 tot maximaal 1.000 euro. Pak nu je kans en koop een Sportster XL 883 tot 16 februari 2019 en ontvang een waardebon ter waarde van 750 euro. Voor Sportster  XL1200 modellen ontvang je een waardebon van 1.000 Euro. Je kunt de waardebon gebruiken om de motor van je dromen te bouwen of om jezelf in het nieuw te steken! Deze aanbieding is alleen geldig van 15 januari 2019 tot 16 februari 2019.

Algemene voorwaarden.

Bij aankoop van een nieuwe Harley-Davidson Sportster ontvangt de klant  een waardebon  om te besteden aan artikelen uit het Parts & Accessories of General Merchandise (PAC & GM) programma ter waarde van 750 euro inclusief BTW als het een Harley-Davidson Sportster XL 883 is, of 1.000 euro inclusief BTW als het een Harley-Davidson Sportster XL 1200 is. De klant ontvangt deze waardebon alleen als hij/zij de aankoop doet tijdens de actieperiode van 15 januari tot 16 maart 2019 en als de nieuwe motor uit de voorraad van de verkopende dealer of de EDC komt. De verkochte motorfiets moet uiterlijk op 30 april 2019 door middel van een garantieregistratie in het Harley-Davidson-systeem worden geregistreerd. De promotie is afhankelijk van de beschikbaarheid van motorfietsen bij de dealer of bij de EDC.

De klant kan zijn waardebon uitsluitend gebruiken voor de aankoop van originele Harley-Davidson Parts en Accessoires of General Merchandise artikelen, maar niet voor de betaling van het arbeidsloon.

Waardebonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere lopende promoties.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in