Klaar voor de herfst met nieuwe Harley-Davidson collectie jassen

04 Sep 2018

Neem de nieuwe FXRG Collectie bijvoorbeeld. De jassen in die collectie combineren veelzijdigheid en comfort met maximale veiligheid. Net als alle Harley-Davidson-motorjassen voldoen ze aan de vereisten van EU-verordening 2016/425 voor persoonlijke beschermingsmiddelen. De CE-markering bewijst dat het product uitgebreid is getest en qua ergonomie en slijt- en scheurvastheid van de buitenstof, naden en protectoren het beste van het beste is. Bovendien hebben FXRG-jassen – net als alle andere Harley-Davidson-motorjassen -schouder- en elleboogprotectoren en een zak voor een optionele rugprotector.

De MotorClothes Collectie heeft naast shirts, hoodies, caps en talloze accessoires natuurlijk ook CE-goedgekeurde jassen. Bijvoorbeeld de Maytor Slim Fit leren jas, een stoere mannenjas gemaakt van buffelleer met leren contrasterende strepen. Nieuw voor vrouwen is de Barrie Slim Fit motorjas, een waterdichte en ademende textiele jas met stijlvolle patches en graphics. Beide hebben een uitneembare voering, voorgevormde mouwen en diverse zakken.

De slim-fit, CE-gecertificeerde jassen uit de H-D Moto collectie zijn net zo stijlvol als functioneel, waardoor ze het perfect doen in de stad. Subtiele logo's en graphics maken duidelijk dat de drager 100% motorfreak is. De Shovel jethelm is gemaakt van glasvezel en heeft een dubbele D-ring sluiting. Samen met een shirt uit dezelfde collectie vormt hij de perfecte afmaker voor jouw H-D look.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in