Ride Out 2018

08 May 2018

Inschrijven voor de rit kan van 9u tot en met 10u45 en dit in het clublokaal Hill 60 bij de sponsoring dealer Harley-Davidson West-Flanders, Kachtemsestraat 253 8800 Roeselare. 

De prijs voor de rit bedraagt 20 Euro. In deze prijs zit inbegrepen ontbijt, lunch en 3 consumpties.

We vertrekken met z'n allen stipt om 11u voor een rit van ongeveer 180Km. Waar we heen gaan is nog een verrassing maar we beloven dat het een prachtige rit wordt. De rit eindigt rond 17u. 

Opgelet! Pre-registratie voor het avondmaal! Het avondmaal start rond 17u15.

Wie wil genieten van een heerlijk avondmaal dient zich vooraf in te registreren en de centjes over te maken op rekeningnummer BE55 9730 7662 1344 met de vermelding "FFCB Ride Out Buffet + deelnemer(s). De betaling dient te gebeuren voor 18 Juni. Meer info http://www.hog-flanders-fields.be/nl/rideout2018.php 

De prijs voor een volwassene en kinderen ouder dan 12 jaar bedraagt 15 Euro. De prijs voor kinderen jonger dan 12 jaar is 10 Euro. 

Niet vergeten, wie mee gaat met de rit en s'avonds blijft eten dient het avondmaal vooraf te registreren en te betalen. De rit wordt op zondagmorgen 24 juni betaald. 

Afstand van Verhaal Burgerlijke Aansprakelijkheid: Deelnemers aan de Open Ride Out dienen de wegcode te volgen. Als deelnemer verbind je je er ook toe om de richtlijnen tot rijden in groep te volgen en maximaal rekening te houden met de Road Captains. Als de Road Captains oordelen dat iemands rijgedrag de veiligheid van de groep in gevaar brengt, kan die deelnemer uit de groep gezet worden. Ieder neemt deel op eigen risico en verantwoordelijkheid, en is derhalve zelf verantwoordelijk voor zijn of haar rijgedrag. Flanders Fields Chapter Belgium vzw en/of Harley-Davidson West-Flanders NV kunnen op geen enkele wijze verantwoordelijke gesteld worden voor welk voorval of incident dan ook.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in