Grote zomer festival actie

Grote zomer festival actie (W-Fest)
31 May 2018

Het zomert bij Harley-Davidson West-Flanders en daar geniet jij van!

De zomer komt eraan en dan voelen we bij Harley-Davidson West-Flanders de kriebels om van het leven en alles erin te genieten. Velen onder ons gaan op avontuur, maken een langverwachte roadtrip of plannen dit jaar wat ritten in eigen streek. En voor wie al graag eens geniet van een biertje en een lekkere streep muziek, hebben wij een leuke verrassing in petto. Lees vooral verder. This could be a summer to remember.

Friend with benefits van W-Fest te Kluisbergen

Van 16 tot 19 augustus 2018 vindt in Amougies (Kluisbergen) het W-Festival plaats. Een nostalgische muziekhappening waar New Wave, Synth Pop en andere 80's muziek over de podia galmt. Met headliners als Covenant, Die Krupps, Front Line Assembly, Lords Of Acid en nog veel meer belooft het terug een onvergetelijke editie te worden. (Wist je dat op het festivalterrein in 1969 ook het epische Europese Woodstock plaatsvond?)

Als trotse partner van het W-Festival biedt Harley-Davidson West-Flanders jou de kans om dit stukje Belgische festivalgeschiedenis opnieuw te beleven. Tijdens de maanden Juni en Juli organiseren we daarom een niet te missen actie met een subliem cadeau voor jou en je vrienden. Dus voor de liefhebbers van New Wave en Electronic Pop, grijp jullie kans!

Harley-Davidson West-Flanders geeft meer dan 200 tickets weg!

Van 1 juni t.e.m. 20 juli 2018 ontvang je bij je aankopen in onze winkel, éénmalig en onmiddellijk, 2 of 4 full weekendtickets voor het W-Festival van 16 tot 19 augustus 2018.

actievoorwaarden:

  • 2 full weekendtickets (t.w.v. €240) bij een minimum besteding van €150 aan zonnebrillen, handschoenen, Rokker broeken en/of schoenen.
  • 4 full weekendtickets (t.w.v. €480) bij een minimum besteding van €300 aan accessoires uit de collecties: Controls, Lighting, Screaming Eagle en/of Deemeed Luggage. 

Wacht niet te lang, deze actie geldt slechts zolang de voorraad strekt.

(Slechts 1 maal toepasbaar per persoon. Niet te cumuleren met andere promoties of kortingen)

Meer info over het W-Festival lees je hier.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in