Open House weekend 30 september en 1 oktober

09 Sep 2017

Steek je voorwiel buiten, volg met de rest en maak dat je op 30 september en/of 1 oktober in onze Harley-Davidson showroom bent voor onze Open House. De bikes staan klaar, de accessoires heb je maar uit te kiezen.

Op het programma tijdens onze Open House:

Ontdek…  de volledig vernieuwde Softail modellen alsook de vernieuwde Touring Specials

Ontdek…  de nieuwe accessoires om jouw motorfiets mee uit te rusten. Perfecte timing om inspiratie op te doen. 10% korting op Genuine Harley-Davidson accessoires.

Ontdek…  alles over onze royale collectie kledij, helmen en boots waarmee je niet alleen veilig rijdt maar er ook nog eens verdomd goed uit ziet. 15% korting op Genuine Harley-Davidson kledij.

Music, food en drinks in onze H.O.G. bar

Springkasteel voor de allerkleinsten

Op zaterdagnamiddag komt tekenaar Jimmy Hostens de strip ‘Altijd ergens oorlog’ voorstellen. Deze strip werd door Cutting Edge geselecteerd als één van de beste 10 strips van het voorjaar 2017. ‘Altijd ergens oorlog’ vertelt over De Groote Oorlog. Ondanks de vele andere strips, gesitueerd in hetzelfde conflict, slagen tekenaar Jimmy Hostens en scenarist Rino Feys er in dit verhaal vanuit een originele en uiterst boeiende invalshoek te vertellen. Zeker de moeite waard om te lezen.

Je ziet, meer dan genoeg redenen om ons een bezoekje te brengen.

We zien je op 30 september en/of 1 oktober ( Openingsuren: 10.00 tot 17.00)

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in