Harley-Davidson presenteert vijf verbeterde touring modellen voor 2018

30 Aug 2017

De Harley-Davidson® line-up voor 2018 presenteert de meest robuuste serie custom Touring bikes die het merk ooit heeft gebouwd. De machines combineren adembenemende stijl met een overdaad aan comfort en zijn gemaakt om zowel binnen de stadsgrenzen als in het achterland de grenzen flink te verleggen.

De CVO traditie schrijft voor dat klanten het ultieme in Harley-Davidson stijl, innovatie en performance ontvangen en dat is in 2018 niet anders met de nieuwe CVO Limited, CVO Street Glide en CVO Road Glide. Ieder model biedt zijn eigenaar een volledig gecustomizede, limited-edition machine, zo uit de fabriek, met twee jaar volledige garantie.

Om te beginnen met de krachtbron; dat is de grootste die ooit af-fabriek door de Motor Company is geleverd en alleen beschikbaar in CVO machines. Alle drie de bikes hebben geüpgraded Screamin’ Eagle™ vermogen, waarbij het 1923cc Milwaukee-Eight® blok tot 166Nm koppel levert.

CVO modellen worden in gelimiteerde oplage gemaakt en de 2018-modelllen hebben de meest opvallende, handgemaakte lakafwerkingen van Harley-Davidson ooit. Ook hebben alle drie de machines geavanceerde, geïntegreerde communicatietechnologie met een draadloze headset interface module. Daarmee kun je als rijder via je Bluetooth headset communiceren met het infotainment systeem, je passagier en andere rijders.

Dave Foley, vice president of Product Planning and Portfolio Management, Harley-Davidson Motor Company:

“Onze nieuwe Touring modellen worden zonder meer de meest exclusieve bikes van 2018. Voor CVO hebben we de stijlelementen van de gehele line-up versterkt en daar een hele serie exclusieve performance upgrades aan toegevoegd. Het overall niveau van afwerking, pasvorm en performance is nog nooit zo hoog geweest en ik weet dan ook zeker dat onze klanten al die unieke details bijzonder zullen waarderen.”

Brad Richards, vice president of Styling and Design, Harley-Davidson Motor Company:

“Dave heeft gelijk. De nieuwe richting die onze Styling afdeling is ingeslagen met deze bikes is fantastisch. Kijk eens naar hoe perfect de lak op al deze negen CVO’s is afgewerkt. En helemaal die Fade op de CVO Limited: de diepte van die laklagen en hoe het geheel glanst in het zonlicht, dat is echt waanzinnig.”

De 2018 CVO Street Glide, custom touring, afgetopt met Harley-Davidson’s krachtigste motorblok en indrukwekkendste sound system ooit af-fabriek geleverd. Meer info

De 2018 CVO Road Glide, duistere bagger die met zijn rauwe zwarte stijl het toppunt vormt van CVO’s nieuwe look en performance. Meer info

De 2018 CVO Limited, een premium touring machine, van wiel tot wiel afgeladen met best-in-class vermogen, infotainment, oogverblindende lak en premium comfort voor rijder en passagier. Meer info

Daarnaast presenteert Harley-Davidson de immens populaire Street Glide Special en Road Glide Special voor 2018 in een spannende nieuwe design-richting, waarin chroom wordt vervangen door zwart. Aangedreven door het krachtige Milwaukee-Eight® 107 (1745cc) blok, zijn deze twee nieuwe hot rod baggers niks minder dan een stijlstatement; donker en dreigend in zowel design als afwerking.

Paul James, manager of Product Portfolio, Harley-Davidson:

“Onze twee nieuwe custom baggers zijn de meest agressieve Touring bikes die er te koop zijn en ik weet zeker dat onze klanten niet kunnen wachten om er jaloerse blikken mee te trekken. Maar we weten ook dat comfort en performance op de open weg van cruciaal belang zijn, daarom zijn deze machines niet alleen waanzinnig om te zien, maar ook ongekend comfortabel en rijden ze beter dan ooit.”

Street Glide Special, meer info

Road Glide Special, meer info 

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in