Harley-Davidson Dyna

De Dyna heeft veel weg van de Sportster familie, maar met net dat tikkeltje extra. Met hun vernieuwd Twin Cam 96™ en Twin Cam 103™ motorblok, ervaart u nog meer kracht dan voorheen. Vanwege het lichtgewicht zuigerontwerp is de levering van de extra kracht geraffineerder dan ooit. 1690cc waarmee u moeiteloos inhaalt en bergen beklimt, al dan niet met passagier.

De Cruise Drive® zesversnellingsbak zorgt voor een stillere, soepele schakeling. Door het lager toerental op de snelweg, is hij in vergelijking met de Sportster beter geschikt om langere afstanden mee te rijden.

Met hun ABS uitrusting krijgt remmen een dubbele betekenis. Zelfs in de meest onverwachte omstandigheden kunt u gecontroleerd remmen, waardoor u zich enkel hoeft te focussen op de vrijheid van uw rit. De onderdelen van het ABS zijn smaakvol verborgen in het wiel zodat het strakke, gestroomlijnde ontwerp wordt behouden.

Verkrijgbaar vanaf 14.600 €.

Modellen

Street bob

Minimalistisch maar moderne streetbike met een klassiek oud-stalen hart.

Wide glide

Een lage, vette uitstraling, met de retrolook van een chopper en het comfort van een moderne bike.

Fat Bob

Vette wielen, zwarte afwerking, grommende afgezaagde dempers, laag vet stuurtje, vooruit geplaatste controls en een norse attitude. Dat wordt een smerig ritje.

Low rider

Ruige Dyna® custom biedt feilloze performance en perfecte ergonomie

Low Rider S

Minimalistische stijl. Maximale impact.