Over Harley-Davidson West Flanders

Het H-D West Flanders team

Foto Roger
Roger Mahieu
Owner
Foto Wesley
Wesley Mahieu
General manager - Motorcycle sales - Parts & accessories
Foto Rebecca
Rebecca Houwen
Administration
Foto Koen
Koen
Motorcycle sales - parts & accessories - Finance & insurance - Warranty
Foto Ludwig
Ludwig
Motorcycle sales - Finance & insurance – Extended Warranty - Demorides
Foto Christine
Christine
General merchandise & Motorclothes
Foto Serge
Serge
Service manager
Foto Serge
Nico
Technician
Foto Philip
Philip
Technician
Foto Wouter
Wouter
Technician - Custom work - Magazijn

Onze geschiedenis

In 1988 opende Marc Tandt zijn motorzaak in Gullegem. Er werden verschillende motomerken verkocht, waaronder Harley-Davidson. De zaak groeide uit tot een hechte familiezaak en extra personeel werd in dienst genomen.

Na twintig jaar succesvol motodealer te zijn, namen Marc Tandt en echtgenote Jenny in 2008 een stap terug. Andere merken maakten plaats voor een uitgebreider gamma  Harley-Davidson- en Buell motorfietsen.

De overname was het ideale moment om de droom van de nieuwe zaakvoerder Roger Mahieu waar te maken: zijn passie voor Harley-Davidson. Zoon Wesley en echtgenote Rebecca namen de algemene leiding over met grote ambitie en gedrevenheid. Al snel bleek de vestiging in Gullegem te klein en plannen voor een nieuw Harley-Davidson complex waren in de maak.

Onder grote persbelangstelling werd de nieuwe Dealership in december 2008 geopend in Roeselare. Het voltallige Harley Benelux team en tal van genodigden zagen hoe het gebouw officieel werd ingehuldigd door burgemeester Luc Martens.

Groot, Amerikaanse stijl, klassevol, alles wat er van een Harley Dealership verwacht wordt. Een nieuwe ontmoetingsplaats, een nieuwe start.

Wij gaan voor de lange termijn!

Onze missie is om onze klanten mee te nemen in de totaalbeleving van het merk Harley-Davidson, steeds met een zo goed mogelijke service en een vernieuwend gamma.

Verder vinden we het heel belangrijk om met onze klanten een lange termijnrelatie op te bouwen. Een goed contact hebben waarbij mensen voelen dat ze steeds welkom zijn.